Vil du være med på tur?

Vil du være med på tur?

Mental Helse Ungdom arrangerer tre turer i skog og mark i år! Hvis du har lyst til å få en uforglemmelig opplevelse i fantastisk natur så må du få med deg dette!

Vi har fått støtte fra Miljødirektoratet til å arrangere tre turer til vakre Åkersetra i Ringsaker. Turene er lagt til rette for alle, helt uavhengig av om du har vært i skog og mark før, eller om du har lang erfaring med det. Om du er i fantastisk fysisk form eller blir andpusten etter 50 meter spiller ingen rolle.

Med oss har vi turleder Harald Østbye som har over 40(!) års erfaring fra Forsvaret og fra forsvarets vinterskole. Han er godt vant til å jobbe med unge mennesker uten lang erfaring med å ferdes i naturen.

På turen får du lære om hvordan du navigerer i ulendt terreng og hvordan vi forholder oss til naturen, men ikke minst får du oppleve frisk luft i fantastiske opplevelser.

Det eneste vi krever av deg er at du er noenlunde selvgående og at du er under 30 år. Turen er gratis for medlemmer, men for deg som ikke er medlem er deltakeravgiften 100 kroner. Du kan melde deg inn i Mental Helse Ungdom her. Årlig pris for medlemskap er 60 kroner. Reisekostnader dekker vi. 

Hvis dette høres interessant ut for deg så oppfordrer vi deg på det sterke til å søke! Det kan du gjøre her, mens mer informasjon finner du her.