Du kan være med å hjelpe!

Vi trenger flinke veiledere og psykologistundenter som ønsker å bidra. Ta kontakt med oss idag!

En som lytter

 Nå åpner En som lytter i Lørenskog!

Vi åpner En som lytter i Lørenskog 31. august, og feirer dette med taler og kaker i Lørenskog Hus, aktivitetshuset Volt i 6. etasje kl 15:00-16:00. Etter åpningen starter tilbudet opp i Helsestasjon for Ungdom sine lokaler. Åpningen skjer i samarbeid med Helsestasjon for ungdom og Forebyggende psykisk helsetjeneste i Lørenskog kommune. Hver onsdag fremover 16:00-20:00 vil du kunne møte psykologstudentene i En som lytter hos Helsestasjon for ungdom. Kontaktinformasjon er: 

Helsestasjon for ungdom

Festplassen 1 
1473 Lørenskog


Telefon: 67201699
Mob.tlf.: 994 77 963 (send gjerne SMS)
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

En som lytter er et prosjekt drevet av Mental Helse Ungdom og finansiert av ExtraStiftelsen og Mental Helse Ungdom. Målet er å skape et lavterskel samtaletilbud i flere av landets byer i løpet av høsten 2016. Denne siden vil til enhver tid være oppdatert og vise hvor i landet vi har etablert et tilbud og hvordan du tar kontakt for å få en som lytter til deg.

Vi er opptatt av at alle barn og unge skal ha en best mulig psykisk helse, og vi vil gjennom dette tilbudet være en pådriver for at gode og hensiktsmessige tilbud skal finnes i så mange kommuner som mulig.

En som lytter vil i 2016:

  • Åpne et lavterskel samtalesenter i løpet av høsten 2016 i Bergen, Oslo, Lørenskog og Trondheim. Samtalesenteret vil være åpent 1 til 2 ettermiddager/kvelder i uka, og vil være rettet mot ungdom i alder 15-30 år.
  • Samtaletilbudet bemannes av psykologistudenter med faglig veiledning.
  • Samtaletilbudet er gratis, og du trenger ingen henvisning fra fastlege for å komme.
  • Samtaletilbudet er ment som et tilskudd til eksisterende kommunale helsetjenester rettet mot ungdom.

Prosjektet som er finansiert av Mental Helse Ungdom og ExtraStiftelsen varer ut desember 2017. Vi har en intensjonsavtale med Uni Research Helse om at de skal forske på En som lytter-prosjektet. Målet med dette er å komme fram til metoder som fungerer, og som gi oss tall vi kan bruke videre i arbeidet for å bedre unges psykiske helse. Alt dette koordineres av Mental Helse Ungdom i en 100% lønnet prosjektlederstilling.

Sist redigert tirsdag, 23 august 2016 11:33
Facebook Twitter Google+ Pinterest

Kontakt En som lytter!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

En som lytter er støttet av

 

Ekstrastiftelsens logo
Extrastiftelsen

ExtraStiftelsen er frivillighetens egen stiftelse. Som en sentral aktør innen frivillighet og helse bidrar vi til å realisere prosjekter og forskning som fremmer fysisk og psykisk helse, mestring og livskvalitet.
Prosjektene spenner fra små, lokale aktiviteter ledet av ildsjeler, til forskningsprosjekter i verdensklassen.