Kristian Haugland

Kristian Haugland

Sommerleir 2018

Mental Helse Ungdoms sommerleir! 

 

Mental Helse Ungdom arrangerer sommerleir i 2018! 

For deg mellom 16-30 år. 

Tid: 17-22. juli 2018

Sted: Bjerkely Folkehøyskole

Deltageravgift: 700,- (før 1. juni) 

 

Mer informasjon

Datoene blir fra 17. - 22. juli. Stedet blir som i fjor Bjerkely Folkehøyskole. Deltageravgiften er på kr 700,- om man melder seg på innen 1. juni og 990,- om man melder seg på senere. Dette dekker reise, opphold og mat på leiren. Sommerleiren er for ungdom mellom 16 og 30 år. Informasjon om verksteder blir lagt ut fortløpende etter hvert som de blir bekreftet. Link for valg av verksteder vil sendes ut til påmeldte leirdeltagere i løpet av siste halvdel i mai. 

I løpet av disse seks dagene kommer vi til å ha mange spennende aktiviteter. Det vil bli forskjellige verksteder og sosialt samvær med mange andre hyggelige og interessante ungdommer. Siste kvelden før hjemreise vil det bli duket for en avslutningsforestilling med masse interessant innhold! Leiren vil være en mulighet for deg til å lære noe nytt, prøve nye aktiviteter, slappe av, være sosial og få deg mange nye venner fra hele landet. Vi i Mental Helse Ungdom håper du har lyst til å delta på årets sommerleir og er med på å bidra til at denne uken kan bli sommerens høydepunkt!

Se praktisk informasjon, og regler og vilkår for mer detaljert informasjon om sommerleiren.

Vi har stor pågang av personer som gjerne vil være frivllige. Vi synes det er kjempestas at så mange ønsker å bidra i Mental Helse Ungdom, men det er også litt krevende, fordi vi har begrensede plasser. Ønsker du å være frivillig må du derfor benytte deg av søknadsskjemaet for frivillige. 

 

Sommerleir 2017

Mental Helse Ungdoms sommerleir! 

 

Mental Helse Ungdom arrangerer sommerleir for 10ende gang!

Det skal selvfølgelig feires litt ekstra i år - det er noe du ikke kan gå glipp av!

 

For deg mellom 16-30 år. 

Tid: 18-23. juli 2017 

Sted: Bjerkely Folkehøyskole

Deltageravgift: 700,- (før 1. juni) 

 

Meld deg på HER! 

 

Mer informasjon

Datoene blir fra 18 - 23 juli, altså 6 dager. Stedet blir som i fjor Bjerkely Folkehøyskole. Deltageravgiften er på kr 700,- om man melder seg på innen 1. juni og 990,- om man melder seg på senere. Dette dekker reise, opphold og mat på leiren. Sommerleiren er for ungdom mellom 16 og 30 år. Informasjon om verksteder blir lagt ut fortløpende etter hvert som de blir bekreftet. Link for valg av verksteder vil sendes ut til påmeldte leirdeltagere i løpet av siste halvdel i mai. 

I løpet av disse seks dagene kommer vi til å ha mange spennende aktiviteter. Det vil bli forskjellige verksteder, rebusløp, ballspill, bading, kubb, sjonglering, brettspill og sosialt samvær med mange andre hyggelige og interessante ungdommer. Siste kvelden før hjemreise vil det bli duket for en avslutningsforestilling med masse interessant innhold! Leiren vil være en mulighet for deg til å lære noe nytt, prøve nye aktiviteter, slappe av, være sosial og få deg mange nye venner fra hele landet. Vi i Mental Helse Ungdom håper du har lyst til å delta på årets sommerleir og er med på å bidra til at denne uken kan bli sommerens høydepunkt!

Se praktisk informasjon, og regler og vilkår for mer detaljert informasjon om sommerleiren.

 

Økonomistyring

Det er vanskelig å drive et aktivt lokallag uten å bruke penger. Skal man bruke penger på en god måte, må man ha nok oversikt til å kunne planlegge pengebruken godt. Dessuten har medlemmene i lokallagene krav på å få vite hvordan lokallaget sine penger brukes, i tillegg til at de som har gitt penger til lokallaget vanligvis også skal ha tilbakemelding på hvordan disse pengene er brukt. Dette trenger ikke å være spesielt vanskelig, men det er enkelte ting som bør passes på.

Styremøter

I følge vedtektenes §22.5, skal lokallagenes styrer avholde styremøter som det føres protokoll fra. Denne artikkelen forteller deg hvordan dette kan gjøres på en enkel og ryddig måte.

Abbonér på denne nyhetsmatingen