ansatte

Ansatte

Møt gjengen som får hjulene til å gå rundt

Les mer

Her finner du informasjon og kontaktopplysninger til alle ansatte i Mental Helse Ungdom. Lurer du på hvem som er rette adressat for deg? Ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema.

 

Aida Tesfai (i permisjon)
Organisasjonssjef (assisterende generalsekretær)

Telefon: 48 02 81 73
E-post: [email protected]
Aida Tesfai er seksjonsleder for organisasjonsseksjonen og har også funksjonen som assisterende generalsekretær. Hun har overordnet ansvar for organisasjonens ansatte og medlemsservice, herunder medlemmer, lokallag samt kurs og opplæring. Aida er utdannet sosialantropolog og har erfaring med arbeid blant unge kvinner i Kenya. 

aida

 

Adrian Lorentsson 
Kommunikasjonssjef

Telefon: 92 48 30 69
E-post: [email protected]
Adrian Lorentsson er kommunikasjonssjef i Mental Helse Ungdom. Adrian har bred erfaring fra psykisk helsefeltet. Han har blant annet jobbet ved Sagatun Brukerstyrt Senter, rådgiver i brukermedvirkning ved Fylkesmannen i Hedmark og som organisasjonskonsulent i Mental Helse. Han er også tidligere styreleder i Mental Helse Ungdom.

Adrian Lorentsson

 

 

Ranveig Stava
Prosjektutvikler 

Telefon: 45 90 20 59
E-post: [email protected]
Ranveig Stava er prosjektutvikler i Mental Helse Ungdom og har overordnet ansvar for utvikling av såvel samarbeidsprosjekter som prosjekter i egenregi. Ranveig er utdannet møbelsnekker og har jobbet som spillutvikler. Ranveig har bred prosjektledererfaring blant annet fra Skeiv Verden og LLH og som prosjektkoordinator i prosjektet "En Som Lytter".

Ranveig

 

Hasti Hamidiasl
Prosjektkoordinator, prosjektene "Walk n Talk" og "The only Gay in the Village"

Telefon: 908 10 819
E-post: [email protected]

Hasti jobber som prosjektkoordinator for prosjektene "Walk n Talk" og "The only Gay in the Village". Hun har en bachelor i ernæringsfysiologi fra Bjørknes Høyskole. Hasti bosatt og oppvokst i Oslo og har jobbet med antirasisme og minoriteter.

 

Himani Gosain
Prosjektkoordinator, En som lytter

Telefon: 98 86 61 99
E-post: [email protected]

Himani er prosjektkoordinator for «En som lytter». Himani er snart utdannet psykolog fra Universitet i Tromsø. Himani har erfaring med å jobbe med enslige mindreårige og interesserer seg innenfor få jobbe med minioritetsgrupper og traumefelt innenfor Psykologi. Himani er opprinnelig fra India.