ansatte

Ansatte

Møt gjengen som får hjulene til å gå rundt

Les mer

Her finner du informasjon og kontaktopplysninger til alle ansatte i Mental Helse Ungdom. Lurer du på hvem som er rette adressat for deg? Ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema.

Adrian Wilhelm Kjølø Tollefsen 
Generalsekretær

Telefon: 90 27 56 95
E-post: [email protected]
Adrian Tollefsen er bosatt i Hokksund. Adrian er utdannet Siviløkonom, og har en mastergrad i motivasjon, mestring og arbeidspsykologi. Adrian har ansvaret for organisasjonens daglige drift og bistår styret i politiske spørsmål og representasjon i råd og utvalg.

adr

 

Aida Tesfai (i permisjon)
Organisasjonssjef (assisterende generalsekretær)

Telefon: 48 02 81 73
E-post: [email protected]
Aida Tesfai er seksjonsleder for organisasjonsseksjonen og har også funksjonen som assisterende generalsekretær. Hun har overordnet ansvar for organisasjonens ansatte og medlemsservice, herunder medlemmer, lokallag samt kurs og opplæring. Aida er utdannet sosialantropolog og har erfaring med arbeid blant unge kvinner i Kenya. 

aida

 

Adrian Lorentsson 
Kommunikasjonssjef

Telefon: 92 48 30 69
E-post: [email protected]
Adrian Lorentsson er kommunikasjonssjef i Mental Helse Ungdom. Adrian har bred erfaring fra psykisk helsefeltet. Han har blant annet jobbet ved Sagatun Brukerstyrt Senter, rådgiver i brukermedvirkning ved Fylkesmannen i Hedmark og som organisasjonskonsulent i Mental Helse. Han er også tidligere styreleder i Mental Helse Ungdom.

 

Ranveig Stava
Prosjektutvikler 

Telefon: 45 90 20 59
E-post: [email protected]
Ranveig Stava er prosjektutvikler i Mental Helse Ungdom og har overordnet ansvar for utvikling av såvel samarbeidsprosjekter som prosjekter i egenregi. Ranveig er utdannet møbelsnekker og har jobbet som spillutvikler. Ranveig har bred prosjektledererfaring blant annet fra Skeiv Verden og LLH og som prosjektkoordinator i prosjektet "En Som Lytter".

Ranveig

 

Hasti Hamidiasl
Prosjektkoordinator, prosjektene "Walk n Talk" og "The only Gay in the Village"

Telefon: 908 10 819
E-post: [email protected]

Hasti jobber som prosjektkoordinator for prosjektene "Walk n Talk" og "The only Gay in the Village". Hun har en bachelor i ernæringsfysiologi fra Bjørknes Høyskole. Hasti bosatt og oppvokst i Oslo og har jobbet med antirasisme og minoriteter.


 

Maja Granli Jensen
Prosjektkoordinator, En som lytter

Telefon: 43 53 31 20
E-post: [email protected]
Maja har en bachelorgrad i Internasjonale Studier, og har i tillegg studert moderne prosjekt- og prosessledelse ved Emergence School of Leadership. Maja er koordinator for prosjektet En Som Lytter.

 

Vilde Vollestad 
Prosjektkoordinator, Psykologistudentenes opplysningsarbeid for unge

Telefon: 900 28 698
E-post: [email protected]
Vilde Vollestad er prosjektkoordinator for prosjektet Psykologistudentenes opplysningsarbeid for unge i Mental Helse Ungdom. Vilde er bosatt i Oslo og studerer psykologi ved Universitetet i Oslo.

 

Joakim Ebeltoft 
Prosjektkoordinator, Psykologistudentenes opplysningsarbeid for unge

Telefon: 976 04 179
E-post: [email protected]

Joakim er prosjektkoordinator for prosjektet Psykologistudentenes opplysningsarbeid for unge i Mental Helse Ungdom. Joakim er bosatt i Oslo og studerer psykologi ved Universitetet i Oslo.

 

Olav Østbye 
Prosjektleder, Rettighetstelefonen

Telefon: 930 54 702
E-post: [email protected]

Olav er prosjektkoordinator for prosjektet Rettighetstelefonen. Olav har lederutdanning og ledererfaring fra Forsvaret. Han har blant annet jobbet som instruktør på Hærens Befalsskole hvor han har utdannet nye ledere til Hæren. Olav er bosatt i Oslo.

 

 

 

 

Kristian Kise Haugland
Daglig leder, Mental Helse Ungdom AS

Telefon: 41 50 98 69
E-post: [email protected]
Kristian Haugland er daglig leder i Mental Helse Ungdom AS. Dette selskapet leverer kurs og opplæringstjenester ute i markedet, og overskuddet går tilbake til Mental Helse Ungdom. Kristian har en mastergrad i filosofi og er utdannet pedagog.

Kristian

 

Martin Bull Gudmundsen
Kontormedarbeider, Mental Helse Ungdom AS

Telefon: 0 9871
E-post: [email protected]

Martin arbeider hos Mental Helse Ungdom AS med utvikling av produkter. Martin er bosatt i Oslo.