Lansering av nytt kurs i brukermedvirkning!

Det siste året har Mental Helse Ungdom, i samarbeid med Barn av rusmisbrukere og Landsforeningen for barnevernsbarn laget et helt nytt kurs i brukermedvirkning. Kurset skal lanseres 7.-8. september og vi håper at du har lyst til å være med!

26.aug   |   Brukermedvirkning

Kanskje du er helt ny i rollen som medvirker, eller kanskje du har mye erfaring innen medvirkning? Vi sier ja takk – begge deler! Denne helgen vil være en super mulighet for å møte medlemmer og komme med tilbakemeldinger på kursopplegget for noen siste justeringer. Vil du være med? Meld deg på her innen 30. august!

Informasjon om kurshelgen:

Kurset er gratis og vil holdes på Scandic Helsfyr i Oslo. Informasjon om tidspunkter og hvordan man tar seg dit vil sendes ut til de påmeldte. Reise, mat og opphold vil være inkludert for alle som trenger det.

OBS: Deltagere boende i Oslo-området vil ikke få overnatting på hotellet, men reisevei hele helgen vil selvfølgelig være dekket!

Lunsj vil være inkludert for alle begge dagene og på lørdagen spiser vi en velfortjent middag sammen i hotellets restaurant.

Påmeldingsfrist: 30. august. Vi ber deg sette av datoene i din kalender så raskt som mulig etter du har sendt din påmelding.

Vi gleder oss til å se deg!

Lurer du på noe?
Ta kontakt med prosjektkoordinator Thisbe Verner-Carlsson på [email protected]

Til påmeldingsskjema