Lifeskillskonferansen 2019

Vi ønsker å invitere til Lifeskillskonferansen 27.-29. september! Konferansen er gratis og for deg som sitter i et lokallagsstyre. Vi kan love at det blir lærerikt, spennende og fylt med sosiale aktiviteter. Her kan du lese mer og melde deg på.

26.aug   |   Lifeskillskonferansen

Mental Helse Ungdom har i samarbeid med Juvente og Skeiv Ungdom gleden til å invitere til en konferanse spesielt for lokallagsledere i de tre organisasjonene. Konferansen er en mulighet for tillitsvalgte til å få nye verktøy som kan være nyttige både i hverdagslivet og i organisasjonslivet.

Reise, kost og losji blir dekket.

Vil du være med? Meld deg på her!

På konferansen skal det tas opp ulike temaer knyttet til mental helse, seksualitet og forebygging av alkohol- og rusproblemer, og det kommer derfor en rekke spennende foredragsholdere. Målet er at dere skal få med dere masse lærdom hjem til lokallagene deres!

Konferansen finner sted på Quality Hotell 33 på Økern i Oslo 27.-29 september 2019.

Du er spesielt invitert til denne konferansen fordi du har en viktig rolle i Mental Helse Ungdoms arbeid for at barn og unge skal ha en best mulig psykisk helse.

Sees vi der?

Lurer du på noe?
Ta kontakt med Thisbe Verner-Carlsson på [email protected], eller Oda Archer på [email protected]

Program kommer snart

Til påmeldingsskjemaet