Påmelding sommerleir 2020

Påmelding til sommerleiren er stengt, velkommen igjen neste år!

03.des   |   Sommerleir 2020

Påmelding til sommerleiren er stengt, velkommen igjen neste år!

Viktig beskjed angående sommerleir og Covid-19

På grunn av Covid-19 er vi nødt til å avvente hvor mange deltakere vi kan ha på årets sommerleir. Foreløpig tillater myndighetene arrangementer med opptil 50 personer. Dette medfører at før vi får klarsignal fra myndighetene om at vi kan ha flere, vil vi per dags dato kun garantere de 30 første, som melder seg på årets sommerleir, plass. Vi håper og ser mest sannsynlig at dette endrer seg når nye retningslinjer blir presentert i starten av juni.

Dette betyr at foreløpig vil det være førstemann til mølla for de 30 første plassene på årets sommerleir. Vi antar at det vil bli klarsignal for flere, men vi må som sagt avvente for hva norske myndigheter tillater.

Dere som har mottatt en mail om at påmelding er mottatt er alle godkjente påmeldinger. Dere andre vil i løpet av uken motta en e-post hvor det står om du er sikret plass eller om du har havnet på venteliste. 

Vi er veldig glade for å kunne gjennomføre årets leir, og håper at alle som ønsker skal kunne få delta.

Videre minner vi også om våre andre arrangementer som vil bli gjennomført til høsten som Frisk, Pust og Mestring (påmelding: https://mentalhelseungdom.no/prosjekt/frisk-pust-og-mestring/ ), Landsmøtet og regionsamlinger.

Praktisk informasjon

– Dato: 14. – 19. juli
– Leiren blir holdt på Viken Musikkfolkehøgskole i Gjøvik.
– Deltageravgiften er på kr 800,- om man melder seg på innen 1. juni og 990,- om man melder seg på senere.
– Frist for siste påmelding er dato 01.07.2020
– Vi ber deg om å lese igjennom praktisk informasjon og vilkår og regler før du registrerer din påmelding.

Trykk her for å melde deg på sommerleiren!

Deltakeravgiften dekker reise, opphold og mat på leiren. Sommerleiren er for ungdom mellom 16 og 30 år. Informasjon om verksteder blir lagt ut fortløpende etter hvert som de blir bekreftet. Link for valg av verksteder vil sendes ut til påmeldte leirdeltagere i løpet av siste halvdel i mai.

I løpet av disse seks dagene kommer vi til å ha mange spennende aktiviteter. Det vil bli forskjellige verksteder og sosialt samvær med mange andre hyggelige og interessante ungdommer. Siste kvelden før hjemreise vil det bli duket for en avslutningsforestilling med masse interessant innhold! Leiren vil være en mulighet for deg til å lære noe nytt, prøve nye aktiviteter, slappe av, være sosial og få deg mange nye venner fra hele landet.

Vi i Mental Helse Ungdom håper du har lyst til å delta på årets sommerleir og er med på å bidra til at denne uken kan bli sommerens høydepunkt!

Vil du prøve deg som frivillig?

Vi har stor pågang av personer som gjerne vil være frivillige. Vi synes det er kjempestas at så mange ønsker å bidra på sommerleiren, men fordi vi har begrenset med plasser må du benytte deg av søknadsskjemaet for frivillige. Det finner du her.

Les mer om sommerleiren her