Påmelding sommerleir 2020

Velkommen til sommerleir 2020. Nå er påmeldingen åpen. Vi håper å se deg i juli!

03.des   |   Sommerleir 2020

Praktisk informasjon

– Dato: 14. – 19. juli
– Stedet blir som i fjor Bjerkely Folkehøyskole.
– Deltageravgiften er på kr 800,- om man melder seg på innen 1. juni og 990,- om man melder seg på senere.
– Frist for siste påmelding er dato 01.07.2020
– Vi ber deg om å lese igjennom praktisk informasjon og vilkår og regler før du registrerer din påmelding.

Trykk her for å melde deg på som deltaker!

Deltakeravgiften dekker reise, opphold og mat på leiren. Sommerleiren er for ungdom mellom 16 og 30 år. Informasjon om verksteder blir lagt ut fortløpende etter hvert som de blir bekreftet. Link for valg av verksteder vil sendes ut til påmeldte leirdeltagere i løpet av siste halvdel i mai.

I løpet av disse seks dagene kommer vi til å ha mange spennende aktiviteter. Det vil bli forskjellige verksteder og sosialt samvær med mange andre hyggelige og interessante ungdommer. Siste kvelden før hjemreise vil det bli duket for en avslutningsforestilling med masse interessant innhold! Leiren vil være en mulighet for deg til å lære noe nytt, prøve nye aktiviteter, slappe av, være sosial og få deg mange nye venner fra hele landet.

Vi i Mental Helse Ungdom håper du har lyst til å delta på årets sommerleir og er med på å bidra til at denne uken kan bli sommerens høydepunkt!

Vil du prøve deg som frivillig?

Vi har stor pågang av personer som gjerne vil være frivillige. Vi synes det er kjempestas at så mange ønsker å bidra på sommerleiren, men fordi vi har begrenset med plasser må du benytte deg av søknadsskjemaet for frivillige. Det finner du her.

Les mer om sommerleiren her