KICKS

Stadig flere unge sliter med dårlig psykisk helse. For mange er det imidlertid fortsatt vanskelig å snakke om det. Derfor har KICKS startet S.H.A.R.E, et langsiktig initiativ der de vil arbeide med å formidle kunnskap om slike spørsmål. Som del i programmet samarbeider KICKS med Mental Helse Ungdom.

29.mar   |   Prosjekt

Arbeidspraksis i samarbeid med KICKS er dessverre avlyst grunnet covid-19.

– For oss er det viktig at vårt engasjementet har utgangspunkt i noe som engasjerer mange av medarbeiderne og kundene, på et område der vi tror at vi faktisk har noe å bidra med. Derfor var det et naturlig valg for oss å engasjere oss med bakgrunn i unges psykiske helse, sier KICKS.

Mental Helse Ungdom er glade for at KICKS ønsker å sette fokus på psykisk helse. Som en stor aktør i skjønnhetsbransjen har de stor påvirkningskraft på unge mennesker, og vi mener at vi trenger modige aktører i markedet som setter fokus på at skjønnhet og velvære handler vel så mye om hvordan man har det.

Målsetningen til S.H.A.R.E-programmet er å gi unge mennesker med psykiske helseutfordringer muligheten til å opparbeide seg arbeidserfaring i utvalgte KICKS-butikker. De fleste butikkene ligger i Østlandsområdet, men KICKS har også noen butikker som åpner for praksisplass andre steder i landet. Derfor vil vi oppfordre alle som har en KICKS-butikk i nærheten av seg til å søke.

Med tett oppfølging fra egen mentor hos KICKS og veiledning fra Mental Helse Ungdom kan vi tilby tilrettelagt arbeid med trygge rammer for deg som ønsker å komme ut i arbeidslivet.

For mer informasjon om S.H.A.R.E. og hvordan du kan benytte deg av tilbudet ta kontakt med Thisbe Verner-Carlsson på [email protected]

Prosjekter