Sommerleir 2017

Sjekk ut hva som skjer på sommerleir under. Vi sees på leir!

Klikk her for kontaktinfo 

Her kommer det en oversikt over de verkstedene du kan velge mellom på årets sommerleir.

Skjema for valg av verksted vil bli sendt ut til påmeldte når påmeldingsfristen går ut. 

Dette kommer til å bli sirkus!

 

Har du lyst til å utfordre deg selv både fysisk og mentalt? Har du lyst til å være med på å skape noe som gir glede både for deg og for de som ser på? Da bør du være med på sirkusverkstedet!

På dette verkstedet skal vi lage en liten sirkusforestilling med sjonglering, menneskelige pyramider og akrobatikk. Verkstedet har svært lav terskel, så du trenger ikke å ha erfaring med hverken sjonglering, akrobatikk eller sirkus. Sammen skal vi jobbe som en gruppe for å finne ut hvordan VI vil at vårt show skal være. 

På verkstedet vil vi lære enkel sjonglering med blant annet baller og flower stick, vi vil lære noen akrobatiske øvelser og vi vil bygge menneskelige pyramider. i tillegg til dette kommer vi også til å bruke tid på tøyeøvelser og på å lære oss å stå på en scene. Hva vi bruker mest tid på finner vi ut i fellesskap etter at vi har møttes og blitt litt kjent.

Jeg heter Erlend Røren og er 33 år og skal være verkstedsleder på sirkusverkstedet. Sirkusutdanningen min har jeg fra Fjordane Folkehøyskole. Jeg jobber nå som kroppsøvingslærer på en ungdomsskole, og jeg gleder meg masse til å få lov til å utforske sirkusverdenen sammen med akkurat deg!

Sommerleiren er sponset av

 

Kiwanis

KIWANIS er en internasjonal humanitær organisasjon av frivillige som aktivt arbeider for barn og unge..

erl line

 

Kontakt oss

 

 Sommerleiransvarlig

Kristoffer Uppheim 

Tlf: 980 87 023

Epost: [email protected]