Sommerleir 2017

Sjekk ut hva som skjer på sommerleir under. Vi sees på leir!

Klikk her for kontaktinfo 

Her kommer det en oversikt over de verkstedene du kan velge mellom på årets sommerleir.

Skjema for valg av verksted vil bli sendt ut til påmeldte når påmeldingsfristen går ut. 

Dette sier Stig om verkstedet:

Vi skal først og fremst ha det gøy med instrumenter og lære å ufarliggjøre instrumentene. Du skal få prøve deg på ulike instrumenter som gitar, tamburiner, bass, vokal, trommer og mye mer. Vi skal også ta det "piano" med piano.

Du vil lære noe enkel teori i workshopene. Likevel vil det viktigste jeg kan lære bort på disse dagene være tilnærmingen min til musikk, ikke forsøke å få dere til å prestere godt på et instrument. Da jeg var innlagt var det første jeg spurte etter å få gitarene mine inn på rommet mitt på psykiatrisk. Da kunne jeg bli sittende og spille samme akkord i bortimot en time. Plutselig ble musikken en arena hvor jeg kunne slippe å fokusere på å være flink og bare spille det jeg selv hadde lyst til uten tanke på prestasjon.

 

Musikken har også lært meg mye om det å improvisere. Uforutsette situasjoner var noe jeg slet med da jeg hadde angst. Dette hadde utslag i at jeg for eksempel forsøkte å planlegge hva jeg skulle si til ekspeditøren da jeg skulle handle på Kiwi. Noe som sørget for at jeg ble veldig stresset. Men musikken har vært et redskap for å lære meg å gi slipp.

 

Jeg ønsker også å ta for meg det å skrive tekst til musikk.

Dere vil altså lære mest om min innfallsvinkel til musikk og det å ha det moro med den. Noe jeg håper dere vil kunne ha godt av uansett hva dere gjør med musikken videre.

 

Det er første gang jeg gjør noe slik som dette, men jeg håper vi sammen kan få til noe fint med sitatet fra Pippi i tankene:

"Dette har jeg ikke gjort før så det klarer jeg nok fint."

 

Stig Mass Andersen er artist, journalist og forfatter. Han har også en stemme innen mental helse-feltet gjennom Bipolar Superstar - SJEKK DET UT: https://www.facebook.com/bipolarsuperstar/?fref=ts

Sist endret: ons 10 mai 2017

Sommerleiren er sponset av

 

Kiwanis

KIWANIS er en internasjonal humanitær organisasjon av frivillige som aktivt arbeider for barn og unge..

erl line

 

Kontakt oss

 

 Sommerleiransvarlig

Kristoffer Uppheim 

Tlf: 980 87 023

Epost: [email protected]