Påmelding til sommerleiren er stengt, velkommen igjen neste år!

Viktig beskjed angående sommerleir og Covid-19

På grunn av Covid-19 er vi nødt til å avvente hvor mange deltakere vi kan ha på årets sommerleir. Foreløpig tillater myndighetene arrangementer med opptil 50 personer. Dette medfører at før vi får klarsignal av sentrale myndigheter om at vi kan ha flere, vil vi per dags dato kun garantere de 30 første, som melder seg på årets sommerleir, plass. Vi håper og ser mest sannsynlig at dette endrer seg når nye retningslinjer blir presentert i starten av juni.

Dette betyr at det foreløpig vil være førstemann til mølla for de 30 første plassene på årets sommerleir. Vi antar at det vil bli klarsignal for flere, men vi må som sagt avvente for hva norske myndigheter tillater.

Dere som har mottatt en mail om at påmelding er mottatt er alle godkjente påmeldinger. Dere andre vil i løpet av uken motta en e-post hvor det står om du er sikret plass eller om du har havnet på venteliste. 

Vi er veldig glade for å kunne gjennomføre årets leir, og håper at alle som ønsker skal kunne få delta.

Videre minner vi også om våre andre arrangementer som vil bli gjennomført til høsten som Frisk, Pust og Mestring (påmelding: https://mentalhelseungdom.no/prosjekt/frisk-pust-og-mestring/ ), Landsmøtet og regionsamlinger.

Praktisk informasjon

Tidspunkt: 14. – 19. juli
Sted: Viken Musikkfolkehøgskole, Gjøvik
Pris: 800 kr (innen fristen 1. juni) 990 kr (etter 1. juni)

Mer informasjon om sommerleir

Sommerleir 2020 blir arrangert 14.-19. juli! Leiren holdes på Viken Musikkfolkehøgskole i Gjøvik. Deltageravgiften er på kr 800,- om man melder seg på innen 1. juni og 990,- om man melder seg på innen fristen 1. juli. Dette dekker reise, opphold og mat på leiren. Sommerleiren er for deg mellom 16 og 31 år. Informasjon om verksteder blir lagt ut fortløpende etter hvert som de blir bekreftet. Link for valg av verksteder vil sendes ut til påmeldte leirdeltagere i løpet av siste halvdel i mai.

I løpet av disse seks dagene kommer vi til å ha mange spennende aktiviteter. Det vil bli forskjellige verksteder og sosialt samvær med mange andre hyggelige og interessante ungdommer. Siste kvelden før hjemreise vil det bli duket for en avslutningsforestilling med masse interessant innhold! Leiren vil være en mulighet for deg til å lære noe nytt, prøve nye aktiviteter, slappe av, være sosial og få deg mange nye venner fra hele landet. Vi i Mental Helse Ungdom håper du har lyst til å delta på årets sommerleir og er med på å bidra til at denne uken kan bli sommerens høydepunkt! Se praktisk informasjon, og regler og vilkår for mer detaljert informasjon om sommerleiren. Vi har stor pågang av personer som gjerne vil være frivillige. Vi synes det er kjempestas at så mange ønsker å bidra i Mental Helse Ungdom, men det er også litt krevende, fordi vi har begrensede plasser. Ønsker du å være frivillig må du derfor benytte deg av søknadsskjemaet for frivillige.

Lurer du på noe? Ta kontakt med sommerleirkoordinator:
[email protected] eller på +47 406 11 720

Vilkår og regler

Verksteder

Søknadsskjema for frivillige

Påmelding for deltakere

Nysgjerrig på Mental Helse Ungdoms sommerleir? Last ned leiravisen fra 2020 da vel!

Leiravis 2020

Sommerleiren er sponset av