Sandnes

Mental Helse Ungdom Sandnes skal være et sted hvor du kan komme som du er, stifte nytt bekjentskap, skape samhold og bare være til. Er du i aldersgruppen 13-36 år, så er du hjertelig velkommen hos oss.

Informasjon om treffstedetHva gjør dere?

Vi treffes hver mandag fra kl. 18:00.Hvor er treffstedet?

I all hovedsak har vi treffstedene våre på Varatun Gård i Sandnes. Varatun gård har gåavstand fra sentrum, og det er busstopp ovenfor og nedenfor treffstedet, slik at det er lett å komme seg dit. Det er også parkeringsplass for medlemmer som kommer kjørende med bil.


Treffstedet vårt er stort og åpent for alle. Bygget er universelt utformet og vi har et flott uteområde med plen og sitteplasser. Her står det griller som vi ofte bruker på sommeren.Hva pleier dere gjøre når dere treffes?

Noen eksempler på hva vi gjør på treffstedet er kinoturer, kafébesøk, turer i skog og mark, fisketurer, paintball, hobbykvelder der du kan lage det du måtte ønske, grilling og andre kjekke aktiviteter som DU som medlem kan være med på å bestemme.


Hos oss er alle velkomne, uansett hvilke forutsetninger eller utfordringer du har. Vi har fokus på et sterkt og godt samhold, der inkludering vil være en viktig faktor for trivsel.

Hvor finner jeg oppdatert info om treff i nær fremtid?

Du finner informasjon om vårt neste treff på Facebook, og dersom du ønsker å vite noe mer om hva vi gjør, så er det bare å ta kontakt!

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med Sandnes Lokallag

[email protected]

Hei! Dette er en splitter ny nettside, og for tiden arbeider vi med å legge inn alt innhold.

Trykk her for å komme til den gamle nettsiden.