Podkast: Ta vare - med Hannah og Oskar

“Ta vare – med Hannah og Oskar” er en podkast av Mental Helse Ungdom, sponset av Aschehoug skole. Episodene spilles inn i Nitro lydstudio. Du finner den der du lytter til podd!

Coverfoto av Ta vare med Hannah og Oskar

En podkast som gir mening

Hvordan tar du best vare på din psykiske helse? I Mental Helse Ungdoms podkast “Ta vare – med Hannah og Oskar” setter Hannah Christin Lerfaldet og Oskar Fjørtoft Sandanger fokus på viktigheten av å “ta vare”. Sammen med inspirerende og kloke gjester, snakker de sammen om hvordan de på best måte kan ta vare på sin psykiske helse.

Hva vil det si å "ta vare"?

Når andre sier “ta vare” til deg idet dere sier hadet - går du hjem og tar aktivt vare på deg selv da? Denne frasen brukes ofte litt på tull, men det er likevel noe fint med den. Fordi når man først tenker over hva det faktisk betyr å “ta vare” finnes det like mange måter å gjøre det på som vi er mennesker på planeten vår. Gjennom podkasten er vi så heldige at vi får utforske hvordan ulike mennesker, med ulik bakgrunn, yrker og hobbyer tar vare.


Else Kåss Furuseth ringer til søsteren, for med henne vet hun at følelsene kan få lov til å renne over. Live Nelvik er jevnlig på offentlige bad for å se at kropper kan ha alle former, og hun fyrer i peisen. Fay Wildhagen er opptatt av å tørre å si det høyt når hun ikke har det bra, og Galvan Mehidi øver seg på å tenke at han ikke må være med på alt. Kathrine Nygård jobber for å være sin egen beste venn, og Sigrid Bonde Tusvik synes det hjelper å se opp i universet og minne seg selv på at det hun står i ikke er så stort som det føles på kroppen.

Bilde av Hannah og Oskar sammen med Else Kåss Furuseth

Hei! Dette er en splitter ny nettside, og for tiden arbeider vi med å legge inn alt innhold.

Trykk her for å komme til den gamle nettsiden.